18 septembris 2018

PEP seriāla noslēgums

PEP seriāla 3.kārtas atskats
- "Vispirms, liels paldies visiem šā pasākuma dalībniekiem- Jūs bijāt lieliski !
Man, kā šīs kārtas organizatoram, bija patīkami izjust lielisko gaisotni, kas valdīja distancē, ovācijas finišā un, protams, viesu nama ’’Laba pirts’’ sarūpētās soļankas izbaudīšana.
Ceru, ka saunas un baseiniņa apmeklējums mazināja slodzes ietekmi uz organismu. Atzīmēšanas vērts ir fakts, ka daži dalībnieki vēl atrada iespēju nopelst Gaujā...

Kā jau sacensībās, gadījās arī misēkļi- neplānotā AirSoft ‘’karošana’’ tiešā distances tuvumā, pārlieku uzmanības pievēršana tam noveda pie distances neplānotas izmaiņas, privātīpašuma teritorijas ignorēšanas..

Virkne dalībnieku pamanīja arī dažu sportistu apzinātu distances (kartē iezīmētās līnijas) saīsināšanu- īpaši grēkoja skrējēji P-P-Z., tomēr protesti nesekoja..

Līnijas precīza ievērošana pat pieredzējušiem orientieristiem sāgādāja problēmas, īpaši sākumdaļā pēc MTB braucēju īpašā varianta., bet toties mūs redzēja daudzi šosejas Rīga-Tallina braucēji.
Piebildīšu, ka velominējiem nepietika ar vienu apli.., nu izņemot ekstreneri G ar audzēkni S, kas turējās kopīgi visu distanci.

Patīkami, ka šī seriāla kārta tika iekļauta vairāku dalībnieku treniņprocesā, gatavojoties Latvijas OS čempionātam pagarinātā distancē. Par to liecināja raitais solis distancē G-L-AV-AL izpildījumā.
Tomēr pagarā distance, patīkamais siltais laiks darīja savu un mēs bijām diezgan izslāpuši- biju kļūdijies aprēķinos...

Par seriāla absolūto uzvarētāju tika pasludināts Guntis, kā 3x20 km vienīgais veicējs.
Neformālajās sarunās izkristalizējās doma par šī seriāla nākotni- proti, PEPs jāpaplašina, lai uz nākamiem nozīmīgiem skaitļiem distance nepagarinātos."

Rakstītā autors: Paulis

PEP 3.kārtas uzvarētāji
Skrējēji
Paulis, Edžus, Pedro, Haris, Linda, Ainārs, Zipis, Guntis Māliņš, Mudīte, Rodrigo, Aigars, Artūrs, Alberts

Velobraucēji
Mārīte, Dina, Raitis, Mārtiņš, Guntis, Sarmīte

Atbalstītāji
Edīte- starts, finišs+  Edgars, Santa, Māris- dzirdināšanas punkti+  Anna, Maija, Adrians- motivātori

FOTOGALERIJA--->>>>